Лайм

Поки не пізно передумати: 5 невдалих ідей для подарунка на Новий рік

Що не варто дарувати на свято

Щороку в кінці грудня багато хто задається питанням - що подарувати близьким на Новий рік і Різдво. Деякі довго і ретельно обирають подарунки для батьків або дітей, а на роздуми з приводу подарунків колегам і друзям зовсім не залишається часу і фантазії, і вони купуються нашвидкуруч і не завжди вдало. theLime вирішив розповісти, від яких ідей точно слід відмовитися.

Постільна білизна

Здавалося б, якісна постільна білизна - це завжди потрібна річ в будинку. Але купуючи постільну білизну в подарунок, ви можете не вгадати з розміром наволочок, простирадла і підковдри, а також із забарвленням і типом тканини. Звичайно, вихована людина не вкаже вам на те, що даний подарунок не вписується в її інтер'єр, проте все ж з такими речами не слід ризикувати.

Фото: pixabay.com

Шкарпетки, піжами, тапочки

Категорично не варто дарувати будь-які білизняні приналежності (шкарпетки, труси, майки, колготки), а також піжами, тапочки і одяг. Особливо, якщо з цією людиною вас пов'язують не сильно близькі відносини, так як ви можете не вгадати з розміром, кольором і принтом. Також це базові речі, які людина просто можуть бути не потрібні.

Фото: pixabay.com

Фігурки або м'які іграшки із зображенням символу року

Краще не дарувати сувеніри, м'які іграшки та фігурки з символікою наступаючого року - це безглузді пилозбірники. Тому, кому ви подаруєте такий подарунок, він навряд чи принесе користь, а на додачу його потрібно буде десь зберігати і витирати з нього пил.

Фото: pinterest.com

Косметика або парфум

В якості подарунка на Новий рік краще не дарувати парфуми, будь-які доглядові засоби для обличчя, тіла і волосся, а також косметику. Ви можете не вгадати з уподобаннями і ароматами, плюс потрібно враховувати той факт, що у деяких людей може бути алергія на певні компоненти.

Фото: pixabay.com

Арт-об'єкти

Масивні статуетки, вази і картини можуть не тільки не вписатися в інтер'єр, але і банально не сподобатися тому, кому ви їх презентуєте.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу