Лайм

Сніжана Єгорова кинулася захищати російську мову, і осоромилася з "авторами" Пушкіним та Онєгіним: відео

Телеведуча заявила, що російську мову в Україні намагаються забити камінням

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова знову заговорила про утиски російськомовних людей в Україні, про спроби "забити камінням" російську мову, але осоромилася, назвавши Євгенія Онєгіна "автором, який є частиною нашої свідомості".

Конфуз стався в студії телеканалу ZIK, куди Єгорова прийшла заявити, що російськомовна частина населення - "люди, а не собаки, яких не мають дресирувати".

"Мова повинна бути мовою любові. Якщо ти любиш людей, якщо ти любиш землю, хочеш віддати щось, то неважливо, якою мовою ти говориш, - заявила Єгорова. - А коли жінки, нібито красиві, впевнені в собі [Ніцой та Фаріон], які отримали всі в своєму житті саме завдяки іншій країні, в якій вони навчалися безкоштовно, в якій вони здобували вищу освіту, в якій вони читали Пушкіна, Онєгіна і всіх таких інших авторів, які є частиною нашої свідомості, вони зараз намагаються самі себе загнати в глухий кут, для того, щоб сказати нам, що ми повинні піти за ними".

За словами Єгорової, такі люди як Ніцой та Фаріон намагаються "забити російську мову камінням". Єгорова ж нібито захищає право людей бути собою і говорити тією мовою, якою з ними говорила мати.

Сніжана Єгорова Фото: instagram.com/snezha_egorova

Останні кілька років ім'я телеведучої Сніжани Єгорової асоціюється більше зі скандалами, ніж з її професійними досягненнями. А після недавнього інтерв'ю, в якому вона назвала українських героїв "cелюкамі та рагулями", на телеведучій дісталося ще більше критики. Читайте також на theLime, як ведуча "Хмарочосу" стала топ-скандальною персоною в Україні.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію