Лайм

Кажуть, Кім Кардашьян та Каньє Уест вирішили розлучитися - що відбувається в зірковій сім'ї

Пара цю інформацію ніяк не коментує

У західній пресі з'явилося повідомлення про розставання однієї з найвідоміших пар в світі Кім Кардашьян та Каньє Уеста. За даними ЗМІ, зіркове подружжя, стосунки яких то погіршувалися, то налагоджувалися, прийняли рішення розлучитися.

Інсайдери розповіли виданню Page Six, що теледіва вже найняла адвоката по шлюборозлучному процесу. "Вони це приховують, але у них все скінчено", - уточнило джерело. За його словами, Кім перестала носити обручку, і різдвяні свята пара провела окремо, "щоб пожити окремим життям і спокійно залагодити все, щоб розлучитися".

Кім Кардашьян і Каньє Уест Фото: instagram.com/kimkardashian

Інсайдер додав, що Кардашьян доклала чимало зусиль для допомоги чоловіку з його психологічними проблемами, проте "розлучення відбудеться, тому що Кім сильно виросла".

Інше джерело сказало, що Каньє дратує все сімейство Кардашьян та їх "нестерпне" реаліті-шоу, і він більше "не хоче мати з ними нічого спільного".

Тим часом таблоїд TMZ пише , що остаточне рішення про розлучення ще не прийнято, і пара проводить консультації з юристами. Видання зазначає, що у Кардашьян і Уеста безліч розбіжностей - від способу життя до політичних поглядів, але вони повністю схожі в питаннях виховання своїх чотирьох дітей.

Кім Кардашьян з чоловіком і дітьми Фото: instagram.com/kimkardashian

  • Раніше західні таблоїди повідомили, що зірка серіалу "Велика маленька брехня" Зої Кравіц розлучається з чоловіком, актором Карлом Глусманом лише через півтора року сімейного життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера