Лайм

Церемонію вручення "Греммі" перенесли через Covid-19 - названо нову дату

Номінантів на премію 2021 року оголосили в кінці листопада

Академія мистецтва та науки звукозапису оголосила про перенесення церемонії вручення премії "Греммі-2021". Спочатку планувалося, що захід пройде 31 січня, але через складну ситуацію з коронавірусом в США прийнято рішення перенести його на більш пізній термін.

Про це з посиланням на свої джерела повідомило видання Rolling Stone. Пізніше цю інформацію підтвердили і організатори шоу. Рішення про перенесення церемонії вони прийняли після переговорів з експертами в галузі охорони здоров'я, ведучим заходу та артистами. Нова дата вручення нагород - 14 березня 2021 року.

Фото: Getty Images

Організатори зазначають, що причиною перенесення стала критична ситуація з пандемією в Лос-Анджелесі - саме там традиційно проходить церемонія.

"Тому ми прийшли до висновку, що відкласти наше шоу буде правильним рішенням. Немає нічого важливішого, ніж здоров'я та безпека членів нашого музичного співтовариства і сотень людей, які працюють над підготовкою шоу", - відзначили в "Греммі".

  • Номінантів на премію "Греммі" оголосили в листопаді 2020 року. На статуетки претендують Біллі Айлиш, Бейонсе, Дуа Липа, Post Malone та інші, а ось хітмейкеру The Weeknd місця в списку не знайшлося. Співак прокоментував свою відсутність в списках номінантів і звинуватив премію в упередженості та корупції.
  • Номінацією на премію "Греммі" похвалилася українська співачка Джамала - на головну музичну нагороду претендує саундтрек до фільму "Євробачення: Історія вогненної саги".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько