Лайм

Вдова Г'ю Гефнера ледь не померла під час пластичної операції

Модель Playboy розкритикувала погоню за красою

Вдова видавця Playboy Г'ю Гефнера розповіла, як її остання пластична операція ледь не закінчилася трагедією.

"16 жовтня мені зробили операцію з пересадки жиру, і я ледь її пережила, - написала 34-річна Крістал Гефнер в Instagram. - Я втратила половину крові і потрапила в лікарню, де мені знадобилося переливання. З тих пір я повільно одужувала і тепер, нарешті, почуваюся добре".

Фото: instagram.com/crystalhefner/

Модель зізналася, що не вперше розплачується здоров'ям за гонитву за красою. У 2016 році їй довелося видалити токсичні імпланти, але вона "не засвоїла урок" і знову лягла під ніж пластичного хірурга. Свою проблему Гефнер пов'язує з тиском, який суспільство чинить на жінок. ⁣

"Наша культура - це пастка, яка змушує жінок почуватися жахливо. Фільми (84,9% з них зняті чоловіками) тільки погіршують ситуацію. Соціальні мережі тільки погіршують ситуацію. Реклама тільки погіршує ситуацію. Фізично фальшиві люди роблять тільки гірше, і я була однією з них, - заявила Крістал. - Те, як наша культура визначає красу, не дозволяє наздогнати її. Жінки надмірно сексуалізовані. Я знаю це за найгіршим досвідом".

Фото: instagram.com/crystalhefner/

Вдова 91-річного Г'ю Гефнера сказала, що роками оцінювала себе по зовнішності, адже це було її єдине джерело заробітку. Вона також висловила занепокоєння через юних дівчат, які прагнуть недосяжних ідеалів краси.

"Мені шкода, що наступне покоління буде дивитися на людей, чия зовнішність неможлива без безлічі фільтрів, макіяжу або грошей. Досить згодовувати це жінкам", - написала вона.

  • Одного разу Г'ю Гефнер зізнався, що вже й не порахує своїх коханок, яких у нього було більше тисячі. Дівчата розповіли про життя з ловеласом, в якому було все - від сексу за хвилину до розв'язних оргій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці