Лайм

Запалення легенів триває: Григорій Чапкіс розповів про свій стан після повторної госпіталізації

90-річного артиста ізолювали в окремій палаті

Днями 90-річного Григорія Чапкіса повторно госпіталізували із запаленням легенів. На цей раз хореограф проходить лікування в столичній "Феофанії" - танцюрист лежить в окремій палаті, ізольований від усіх.

У коментарі виданню "Гордон" артист повідомив, що всі показники в нормі, а ось "легкие шалят". При цьому коронавірусу у нього немає. "Знову взяли тест - він дав негативний результат. Температура, пульс, тиск в нормі", - розповів Чапкіс.

Григорій Чапкіс Фото: instagram.com/gregory_chapkis

За словами хореографа, після виписки з міської лікарні він відправився в поліклініку, щоб отримати домашнє лікування. Лікарі переглянули його справу і наполягли на негайній госпіталізації.

"Весь час напихають мене ліками. Уже сидіти ні на чому - стільки уколів мені роблять. Апетиту немає, води треба пити багато, а я не хочу. Це моя проблема", - зізнається Чапкіс.

Хореограф додав, що найкращі ліки - підтримка і турбота близьких. "Я вдячний усім, хто про мене піклується, пам'ятає. Єдине, що мене ще тримає на цій землі, - дзвінки друзів та знайомих".

  • У Григорія Чапкіса діагностували двосторонню пневмонію в грудні 2020 року - танцюриста відразу госпіталізували. У перших числах січня хореографа виписали з лікарні під нагляд лікаря поліклініки. Син артиста тоді заявив, що його батько почувається добре і ускладнень немає.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля