Лайм

Зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі народила другу дитину і показала зворушливі кадри

Актриса поділилася цією радісною новиною в мікроблозі

Актриса Мер'єм Узерлі, найбільш відома сьогодні як виконавиця ролі Роксолани (Хюррем Султан) в серіалі "Величне століття", поділилася радісною новиною - вона вдруге стала мамою.

37-річна зірка опублікувала в своєму Instagram серію зворушливих кадрів і повідомила, що народила доньку. Дівчинка, яку назвали Лілі, з'явилася на світ 8 січня.

Фото: instagram.com/meryemuzerlimeryem

"Моя дорога Лілі. Ми з татом так раді вітати тебе в нашій родині. Ми такі щасливі, що ти приєдналася до нас. Будь під захистом завжди", - написала Мер'єм.

Фото: instagram.com/meryemuzerlimeryem

Ім'я батька дитини Мер'єм Узерлі не розкриває. Наскільки відомо, їм є якийсь американський бізнесмен, який незабаром стане її чоловіком. У минулому році чоловік зробив актрисі пропозицію, і вона сказала "так". Що правда, плани щодо весілля довелося відкласти через пандемію коронавірусу.

Фото: instagram.com/meryemuzerlimeryem

  • Актриса також виховує 6-річну дочку Лару від стосунків з бізнесменом Джаном Атешем. З батьком свого первістка зірка "Величного століття" розійшлася, будучи на четвертому місяці вагітності.
  • Незадовго до других пологів Мер'єм Узерлі знялася в ніжній фотосесії, на якій позувала одна і з дочкою Ларою. Кількома кадрами актриса поділилася з дописувачами в Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників