Лайм

Не було бажання жити: Катерина Кухар розповіла, як втратила дитину на 8 місяці вагітності

Після зриву вагітності балерина довго боролася з депресією

Катерина Кухар з чоловіком Олександром Стояновим виховує двох дітей, але перша її вагітність закінчилася трагічно. В інтерв'ю для YouTube-проекту "Іспит" Маші Єфросиніної 38-річна балерина розповіла, як пережила втрату.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

"Це мій хрест по життю. Багато жінок проходять через це випробування. Питання в терміні, коли ти це проходиш. Хотілося показати своїм прикладом, що на цьому не закінчується і життя, і сенс. Тому що у мене дуже довгий час не було бажання жити, - зізналася Кухар. - Дитина була довгоочікуваною, це була дівчинка. Це був восьмий місяць. Ти вже довгий час відчуваєш, як дитина в тобі живе, б'ється. Коли це мінімальні терміни, це не так, напевно сприймається, але коли це вже живе, і ти знаєш, де ніжка, де ручка, це важко".

Катерина пережила важку депресію, і лише через півроку змогла повернутися до нормального життя завдяки роботі. Чотири роки по тому вона знову завагітніла і народила сина Тимура, з батьком якого розлучилася напередодні. Вихованням хлопчика зайнявся її другий чоловік Олександр Стоянов, в шлюбі з яким у неї з'явилася друга дитина - донька Анастасія.

"Коли я ходила потім вагітна Тимуром, це були найважчі дні мого життя. Я панічно боялася захворіти. Для мене був стрес, коли я йшла на пологи, - сказала вона. - Мені здавалося, що я "священний грааль", який повинен стояти під скляним ковпаком".

Жінкам, які пережили зрив вагітності, Кухар побажала не втрачати надії. "Щастя є. Вірте. Коли ви вірите, ви йде за цією надією, і небеса вас почують. Як написано: стукайте, і відчинять вам", - сказала вона.

  • Раніше Меган Маркл зізналася, що вони з принцом Гаррі втратили дитину влітку 2020 року. Викидень трапився, коли вона тримала на руках свого первістка Арчі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита