Лайм

Суд оголосив жінку мертвою без довідки про смерть - вже 3 роки вона не може довести, що жива

Француженка вважає, що її смерть інсценувала колишня співробітниця

У свої 58 років Жанна Пушен не скаржиться на здоров'я, але переконати в цьому владу Франції не виходить. У 2017 році суд оголосив жінку мертвою, і її "реанімація" триває вже три роки, пише The Guardian.

Пушен визнали мертвою після тривалих суперечок з колишньою співробітницею її клінінгової компанії. У квітні 2004 року суд зобов'язав Пушен виплатити звільненій жінці 14 тисяч євро відшкодування. Оскільки справа велася проти її компанії, а не особисто Пушен, рішення так і не виконали. Через кілька років позивачка повідомила апеляційному суду, що її листи колишній начальниці залишилися без відповіді, оскільки та померла. Її слів виявилося достатньо, щоб посвідчення особи, водійські права, банківський рахунок, медична страховка і інші офіційні документи Жанни Пушен стали недійсними.

Фото: pixabay.com

"У мене немає документів, що посвідчують особу, немає страховки, я не можу довести банкам, що жива. Я ніхто", - скаржиться жінка, "воскресінням" якої зайнявся адвокат Сільван Кормі.

"Це божевільна історія. Я не міг у це повірити. Ніколи не думав, що суддя оголосить когось мертвим без довідки. Але позивач заявила, що пані кинута мертва, не надавши ніяких доказів, і все їй повірили. Ніхто нічого не перевіряв" , - розводить руками Кормі.

Тепер Пушен звинувачує колишню співробітницю в інсценуванні її смерті і спробі домогтися великої виплати від її спадкоємців. Адвокат позивачки в свою чергу запевняє, що Пушен сама прикинулася мертвою, щоб уникнути відшкодування збитків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування