Лайм

Брюса Вілліса вигнали з магазину за відмову вдягнути маску

65-річний актор проігнорував правила і розлютив соцмережі

Брюс Вілліс відмовився вдягнути маску в магазині Лос-Анджелеса, тому співробітникам довелося попросити його піти. Очевидець розповів виданню Page Six, що на шиї у 65-річного актора була бандана, але він не захотів нею скористатися.

Зірку "Міцного горішка" сфотографували, коли він йшов з магазину з порожніми руками. Представник Вілліса не відповів на запит про коментар, але такий вчинок засмутив його фанатів, адже Лос-Анджелес залишається епіцентром "коронакризи" в Каліфорнії, а число смертей від Covid-19 в місті перевищило 10 тисяч.

"І це в Лос-Анджелесі, де немає місць в лікарнях або навіть у морзі. Відсутність маски під час пандемії робить вас злодієм, а не героєм", - пишуть в Twitter. - "У нього молода сім'я, заради якої потрібно жити. Я очікував від нього більшого здорового глузду". "Чому люди завжди думають, що актори схожі на своїх персонажів. Мене зовсім не дивує, що йому не вистачає здорового глузду і порядності". "Антимасочники думають, що їх не стосуються ті ж закони, що і нас. Дотримуючись правил, вони відчувають себе жертвами".

  • Люди без масок в магазинах - справа звична, але деякі порушують правила карантину дуже креативно. Жінка вигулювала чоловіка на повідку, щоб обійти комендантську годину. Тепер обидва заплатять штраф: видати чоловіка за собаку не вийшло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil