Лайм

Племіннику королеви Єлизавети загрожує в'язниця - він напав на жінку в своєму замку

Граф визнав провину і вибачився перед постраждалою

Внучатий племінник Єлизавети II визнав себе винним у спробі згвалтування. Родич королеви може отримати до 5 років ув'язнення, повідомляє Page Six.

У лютому 2020 граф Саймон Боуз-Лайон напав на 26-річну гостю в її кімнаті, і протягом 20 хвилин намагався зірвати з неї нічну сорочку. Інцидент стався в замку Глеміс - родовому гнізді клану, до якого належить покійна мати королеви Єлизавета Боуз-Лайон (1900-2002).

Замок Глеміс Фото: Wikimedia

34-річного аристократа внесли до реєстру сексуальних злочинців і звільнили під заставу. Його вирок відклали, але в підсумку він може потрапити у в'язницю на термін до п'яти років.

Згідно судовому звіту, пізно вночі Боуз-Лайон без запрошення прийшов до жертви і розбудив її стуком у двері. Коли жінка відкрила, він протиснувся всередину і штовхнув її на ліжко. Господар замку був п'яний, намагався поцілувати гостю і зірвати з неї нічну сорочку. Отримавши відсіч, він почав ображати постраждалу. На ранок вона втекла із замку і повідомила про інцидент в поліцію.

Боуз-Лайон зізнався в скоєному і сказав, що йому дуже соромно. "В ніч інциденту я забагато пив. У будь-якому випадку я визнаю, що алкоголь не є виправданням моєї поведінки. Я не думав, що можу так поводитися, але мені довелося визнати це і взяти на себе відповідальність, - сказав він. - Приношу свої вибачення, перш за все, жінці, про яку йде мова, але я також хотів би вибачитися перед родиною, друзями та колегами за заподіяні їм страждання".

Замок Глеміс був резиденцією родини Боуз-Лайон з 1372 року. У ньому пройшло дитинство королеви-матері, а також народилася сестра Єлизавети II принцеса Маргарет.

  • Раніше принц Вільям з родиною вийшов на прогулянку і порушив суворе обмеження при Covid-19. У мережі піднялася буря, адже королівська сім'я зібралася в кількості 9 чоловік і проігнорувала "правило шести".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії