Лайм

Безлюдний острів шукає працівників на півроку - там немає WiFi і електрики, але від охочих немає відбою

Закохані або друзі зможуть жити на Грейт-Бласкет з квітня по жовтень

Біля узбережжя Ірландії в Атлантичному океані розташований мальовничий незаселений острів Грейт-Бласкет. У теплі місяці паром возить туди туристів, які можуть погуляти вересковими схилами, відпочити в затишній кав'ярні або зупинитися в одному з чотирьох гостьових котеджів.

Фото: instagram.com/greatblasketisland/

Для роботи з гостями власники кафе щороку запрошують на острів пару або двох друзів, які будуть вести справи з квітня по жовтень. І хоча на Грейт-Бласкет немає електрики і вайфая, а питна вода - дефіцит, отримати таку роботу мріє чимало людей.

У Twitter острова з'явилася вакансія доглядачів на 2021 рік, і кількість претендентів обмежили через величезний інтерес до торішньої публікації. За даними The Irish Times, на вакансію надійшло понад 42 000 заявок з усього світу.

Фото: instagram.com/greatblasketisland/

Закохані з Дубліна Енні Бірн і Еойн Бойл працювали на острові в 2020 році, і назвали це відрядження кращим часом у своєму житті.

"Ми думали всього десять або п'ятнадцять секунд, перш ніж сказати: "Так, ми зробимо це!" - поділилася Бірн з виданням Insider. - Острів був нашим всесвітом, хоча там немає Wi-Fi, душ завжди холодний, а всю роботу потрібно робити вдень через відсутність електрики".

Фото: instagram.com/p/B6-TvQ0FVVD/

З 9 години ранку доглядачі готували котеджі для гостей, о 14:00 зустрічали і вітали прибулих, відвозили їх до місця проживання і забирали з пірсу все необхідне, включаючи свіжу білизну, вугілля для розпалювання і їжу. Увечері пара могла гуляти, купатися в океані або відпочивати, насолоджуючись краєвидом.

Грейт-Бласкет - найбільший серед групи островів Бласкетс. Він знаменитий мальовничою дикою природою, горбистою місцевістю, а також зв'язками з ірландським фольклором і літературою. Також на острові мешкають сірі тюлені, які мігрують сюди в кінці літа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля