Лайм

На проекті "Орел і Решка" розкрили секрети ювілейного сезону

Сезон проведе ціла група відомих ведучих

Популярний тревел-проект "Орел & Решка" святкує ювілей та готується до прем'єри вже 10-го сезону - вона відбудеться 13 лютого на Новому каналі й здивує глядача відразу декількома новими ведучими.

Здається, тільки вчора Алан і Жанна Бадоєви знімалися в першому випуску "Орла & Решки" в Барселоні, і от минуло вже цілих десять років. Відсвяткувати ювілей творці тревел-проекту вирішили по-особливому, і запросили на роль ведучих популярних зірок. Десять випусків, десять пар відомих артистів, десять цікавих і мальовничих напрямків - все це в новому сезоні.

Ведучі 1 випуску Позитив і Мішель Андраде Фото: Новий канал

"Ідею зняти зірок у якості ведучих "Орла & Решки" ми обговорювали дуже давно, і я особисто дуже "топила" за неї, - розповіла генпродюсер проекту Олена Синельникова. - До того ж десятий, ювілейний сезон передачі ми вже знімали з найяскравішими ведучими, не хотілося повторюватися. Вирішили відсвяткувати річницю з зірками, за якими глядачам буде дуже цікаво спостерігати не як за артистами, а як за звичайними туристами".

Влізти в щільний графік артистів зі зйомками тревел-проекту - завдання не з легких. Але команді "Орла & Решки" під силу все. Адже саме зірки - головна "фішка" сезону.

"Якщо в інших сезонах у нас акцент на відкритті країни з нових сторін, то в "Орел & Решка. 10 років" - саме на зірках. Нам цікаво показати їх звичайними мандрівниками з рюкзаком за плечима, - додала Синельникова. - Або навпаки - здивувати незвичайними дорогими розвагами та місцями, хоча вони, можливо, бачили чимало".

Ведучі 1 випуску Позитив і Мішель Андраде Фото: Новий канал

Зйомки ускладнилися ще й карантином: не в усі країни можна потрапити в принципі, в багатьох вводять комендантську годину.

"Проект "Орел & Решка" зіткнувся з жахливими обмеженнями: нам довелося обирати з країн, які відкриті й не вимагають після прильоту 14 днів перебувати на карантині. Ми постійно підлаштовуємось під карантинні умови, - продовжила продюсер. - Наприклад, 5 січня група мала вилітати на зйомки в Перу. А 1 січня дізналися, що Перу закрилося на карантин. Довелося терміново здавати квитки і шукати нову країну, знову здавати ПЛР-тести".

І наостанок - спойлер: "Орел & Решка. 10 років" відкриє парочка музикантів - Мішель Андраде та Позитив. Спеціально заради Мішель знімальна група вирушила на батьківщину співачки - в Болівію. До речі, в цьому випуску Андраде витратить майже всі свої $100, щоб купити квиток на літак і зустрітися зі своїм батьком. А не бачилися вони вже три роки.

  • YouTube може видалити український канал Geek Journal (Новини кіно та серіалів) через скарги каналу "1+1", чий контент критикував його ведучий Тайлер Андерсон. За словами блогера, "плюси" застрайкали Geek Journal за порушення авторських прав, хоча обмежене використання окремих фрагментів контенту в оглядах відповідає принципу fair use і дозволяє працювати кіноблогерам у всьому світі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа