Лайм

Репер Freel презентував кліп до синглу "Змія" з нового альбому і залишив глядачам "пасхалку"

Уважні глядачі знайдуть в кліпі "місток" до наступних релізів і ще однієї нової пісні

Український репер Freel (Андрій Фріл) випустив новий кліп до пісні "Змія". Трек став першим синглом з нового альбому музиканта. Автором інструментальних партій виступив саундпродюсер Стас Чорний, відомий співпрацею з alyona alyona, Jamala, Open Kids, LAUD, Kalush та іншими артистами.

"Змія" - це роздуми на важливу для мене тему про те, що важливіше - шлях до мети чи сам результат. Одного разу ми з "На Відміну Від" зупинилися за крок від мети, і тепер я планую врахувати всі свої помилки", - розповів Freel.

За словами репера, з пісні "Змія" почнеться його "особистий другий сезон" - робота над другим студійним альбомом. "Новий альбом - завжди як нова життя, і я залишаю позаду минуле, як змія залишає свою шкіру", - додав він.

У кліпі Freel'а можна побачити його "головний скарб дитинства" - досі працюючу касету 2003 року із саундтреком до фільму "8 mile". Вона ж згадується і в тексті пісні.

Freel Фото: Instagram / Andrii Kuzmin

Режисером кліпу виступила Аннет Кочиш. Зйомки проходили на території інноваційного парку Unit City та в дігер-барі Vinylotheka. Наприкінці ролика Freel залишив "пасхалку", яка приведе глядача до наступних релізів та ще однієї нової пісні.

  • Новим треком поділилися і переможці Нацвідбору на "Євробачення-2020". Гурт Go_A записав бадьорий трек "ШУМ" і зняв до нього кліп на київській горі Щекавиця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші