Лайм

В "Сімпсонах" знайшли пророкування про віце-президента США Камалі Харріс і її костюм

Разючу подібність помітили фанати мультсеріалу

Люди продовжують знаходити в старих серіях "Сімпсонів" передбачення майбутнього, і цього разу в епізоді 2000-го побачили "Камалу Харіс" - Лізу Сімпсон в костюмі, який разюче нагадує інавгураційне врбання віце-президента США.

За сюжетом серії "Барт в майбутньому" Ліза Сімпсон стає першою жінкою-президентом США. В Овальному кабінеті вона сидить в фіолетовому костюмі і перловому намисті - ансамблі, в якому Камала Харріс заступила на свою нову посаду.

"Камала Харріс насправді - Ліза Сімпсон, і я повністю за неї", - написав шанувальник "Сімпсонів" в Твіттері, опублікувавши фото віце-президента Харріс і її мультяшного двійника.

На цьому пророцтво не закінчується. В епізоді президент Ліза Сімпсон зауважує: "Ми успадкували від президента Трампа значну бюджетну кризу".

У коментарі Guardian творець мультсеріалу Метт Гренінг пояснив: "Ми передбачали, що Трамп стане президентом ще в 2000 році, але він був, звичайно, найбільш абсурдною жартом, який ми могли вигадати в той час".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання