Лайм

Майже 8 років провів у ліжку: рідні Сергія Єрмакова розповіли про останні роки життя дизайнера

Модельєр помер на 49-му році життя

20 січняне стало українського дизайнера Сергія Єрмакова. Що стало причиною смерті 48-річного модельєра досі не повідомляється, але відомо, що останніми роками він сильно хворів.

Про це розповіли рідні кутюр'є на його сторінці в Facebook. В опублікованому пості сказано, що близько 38 років чоловік вів боротьбу з цукровим діабетом, а в 2000 році втратив зір. Через 12 років після діагностування сліпоти Сергій втратив ще й слух. Останні 8 років його життя були найважчими - Єрмаков вже не вставав з ліжка і потребував сторонньої допомоги.

Сергій Єрмаков зі своїм улюбленцем Фото: Сергій Єрмаков / facebook

"Мріяв творити. Мріяв про виставку. Багато клієнтів зберегли його одяг і готові були надати її на показ. Не вийшло. Йому трошки треба було допомогти ...", - відзначили родичі дизайнера.

Мама модельєра розповіла, що її син був добрим та веселим, і хотів, щоб його згадували з радістю. Перед смертю Сергій сказав: "Мама не плач за мною. Нехай прийдуть ті, хто мене пам'ятає. Нехай співає Мадонна, і ви згадаєте про мене не зі смутком, а з радістю. Мені там буде легше".

Сергій Єрмаков Фото: Сергій Єрмаков / facebook

Сергія Єрмакова поховали в п'ятницю, 22 січня, в селищі Вишневе під Києвом. Попрощатися з модельєром прийшли Світлана Вольнова та Камалія. Співачка не тільки носила сукні дизайнера, але й дружила з ним.

"Він так любив життя і творив, не зупиняючись, не дивлячись на хворобу і важкі обставини! Друг мій, як же мені тебе не вистачатиме! Ти назавжди залишишся в моєму серці і в своїх творіннях! ", - написала Камалія в Instagram і показала останнє спільне фото з Єрмаковим.

Камалія і Сергій Єрмаков Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil