Лайм

Джамала розповіла, як худне після пологів - без зривів дієти не обійшлося

Співачка поділилася дієтою для схуднення

У червні 2020 року Джамала вдруге стала мамою, і тепер одна з її ключових цілей - скинути 10 кг, які вона набрала після пологів. У Instagram українська співачка розповіла про свою дієту, яку непросто підтримувати на відпочинку в Єгипті.

"Сісти на дієту і поїхати в готель з шалено смачною кухнею, де солодощі горою, де море найрізноманітніших страв! Так, я так і зробила, - написала співачка. - Дуже важко. Правда! Не забувайте, що я все ще годую грудьми. Всі мами на ГВ знають, що в цей період твого життя апетит підвищений".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Джамала зізналася, що в місцевих ресторанах у неї бувають зриви дієти - вона пробує фрукти, солодкі ягоди і десерти. Але зациклюватися на своїх помилках вона не збирається - це заважає успіху схуднення.

"Якщо довго переживати щодо порушень, це підвищить гормон кортизол і теж вплине на збільшення ваги. Тому не зациклюємось, а продовжуємо дотримуватися дієти, - написала співачка. - ВАЖЛИВИЙ момент, який потрібно враховувати: моя дієта сформована згідно із МОИМИ аналізами, з урахуванням грудного вигодовування та під наглядом лікаря!"

Щоб схуднути на 10 кг, Джамала їсть 5 разів на день через кожні 2,5-3 години. Під забороною опинилася випічка, солодощі, копчені продукти, ковбаси і м'ясо промислового виробництва, солодкі газовані та алкогольні напої, молоко і кисломолочні продукти з лактозою, а також цукор і цукрозамінники. Упор в дієті зроблений на овочеві страви, цільнозернові каші, м'ясо птиці і білу рибу. Як перекусів допускаються горіхи (крім арахісу і кешью), насіння, авокадо, кефір або натуральний йогурт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil