Лайм

Віктор Павлік розповів, як за 5 років змінилися його стосунки з молодою дружиною

Співак поділився секретом міцного шлюбу

Хоча стосунки Віктора Павліка та Катерини Репяхової тривають вже майже 5 років, їхня різниця у віці все ще розбурхує публіку. В інтерв'ю ValevskaSHOW 55-річний співак розповів, як їм з дружиною вдалося побудувати гармонійну сім'ю.

Фото: instagram.com/repyahovakate/

"У нас досить велика різниця у віці, майже 30 років. Але в світі багато прикладів таких шлюбів. Тут вік абсолютно ні до чого, якщо між нами гарні стосунки, якщо є любов, якщо нам добре і все класно. Катя мене розуміє з півпогляду, і я її розумію. Вона знає, що мені краще сказати, коли краще промовчати, як мені десь поступитися, - сказав виконавець. - Ми вже майже 5 років разом, і я відчуваю, що перші кілька років трохи було не так. Вона більш була ревнива, у нас більше було сварок, непорозумінь. А зараз вона мене добре знає. Вона розуміє, що мені 55 років, а їй 26, є трохи різниця. Але вона помітно мені поступається у всьому. Не дивлячись на те, що вона юна, вже мудра".

Також Павлик у розмові торкнувся їхнього відкладеної весілля, яке пара сподівається з помпою відзначити в майбутньому.

"Весілля як такого і не було. Це збіглося з багатьма моментами. І з карантином, і з хворобою мого сина, все разом. Не до гулянь. Все було дуже тихо, спокійно, в дуже вузькому колі. Але ми обов'язково наздоженемо. Дасть бог, у нас народиться дитина, ми влаштуємо пишні хрестини, а постфактум, можливо, і весілля", - заявив він.

  • У червні Віктор Павлік та Катерина Репяхова очікують народження сина. Вагітність дівчини була запланованою і довгоочікуваною. Напередодні обоє батьків пройшли обстеження, але зачати малюка вийшло не одразу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву