Лайм

Біллі Айліш розповіла, як морила себе голодом і приймала таблетки для схуднення

У той час їй було всього 12 років

У жовтні 2020 року папараці сфотографували Біллі Айліш у майці і шортах, і в мережі піднялася буря. Публіка обговорювала фігуру 19-річної дівчини, а хейтери писали про те, як вона розповніла. У новому інтерв'ю Vanity Fair співачка заявила, що зараз її не турбує критика, але в минулому вона дуже переживала через своє тіло.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від BILLIE EILISH (@billieeilish)

"Я дуже, дуже рада, що це сталося зараз, а не три роки тому, коли я була на піку жахливих стосунків зі своїм тілом. Або п'ять років тому, коли я взагалі не їла, - сказала Біллі. - Я різала себе через своє тіло. Я морила себе голодом. Пам'ятаю, як приймала таблетки, які повинні були знизити вагу, але через них я тільки мочилася в ліжко - в 12 років. Це просто божевілля".

Дівчина вважає, що Інтернет ненавидить жіночі тіла - і її зокрема, але не збирається піддаватися на провокації хейтерів. Раніше співачка закликала прихильників почати "нормалізацію реальних тіл", щоб люди відчували себе комфортно у власній шкурі. "Мені подобається, коли діти говорять мені, що я змушую їх почуватися комфортно в своєму тілі. Якщо я можу щось зробити, я хочу це зробити", - пояснила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також