Лайм

Дженніфер Лопес знову заговорила про ботокс - 51-річну співачку звинувачують у брехні через молоде обличчя

Зірку ображають сумніви в натуральності її краси

Дженніфер Лопес все частіше публікує в Instagram фото і відео без макіяжу, але нев'януча краса співачки у багатьох викликала питання про її натуральність. У коментарі P eople 51-річна Лопес поскаржилася, що хейтери звинувачують її у брехні про ботокс і пластичні операції.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

"Я нікого не засуджую. Якщо вам хочеться робити ботокс та ін'єкції краси, це нормально. Але я не хочу, щоб люди про мене брехали і говорили: "Вона просто хоче, щоб ми вірили в ефективність її [косметики]". Ні, я говорю вам, що роблю, і що працює. Будь ласка, не називайте мене брехухою. Мені не потрібно брехати про ці речі, я абсолютно чесно розповідаю про своє життя. Якби я робила [ботокс], я б сказала: "Так, ви праві ". Але я не хочу, щоб люди говорили: "Досить брехати, ти робиш те-се". Це неправда. І один з моїх головних секретів краси - бути доброю до інших, підбадьорювати жінок. Важливо робити це, а не намагатися принижувати людей".

Раніше співачка поставила на місце троля, який говорив про її "тонни ботокса". "Це просто моє обличчя! В 500-мільйонний раз... Я ніколи не робила ботокса, ін'єкцій і операцій! І ось ще один секрет від Джей Ло: намагайтеся проводити час більш позитивно, доброзичливо і надихаючи інших. Не витрачайте свій час на те, щоб принижувати інших, щоб ви теж були молоді і красиві", - написала вона в коментарях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа