Лайм

Стівен Кінг закохався в нову Tesla. Ще б пак! У ній можна грати в Cyberpunk 2077 просто під відкритим небом

Це перший серйозний редизайн електрокара з 2012 року

Ілон Маск представив світу оновлену модель автомобіля Tesla Plaid S, яка вперше з'явилася на ринку в 2012 році. Це перший масштабний редизайн за цей час, і придбати новий електрокар можна буде вже в лютому.

На серію постів Маска відреагували сотні тисяч користувачів Twitter, серед яких опинився і письменник Стівен Кінг. "Король містики та жахів" зізнався, що оновлена Tesla припала йому до душі. "Хотів би я мати таку машину", - вказав він.

Ще б пак! Крім удосконалень зовнішнього дизайну автомобіль отримав масу інших бонусів: нову панель приладів, оновлений штурвал, додатковий простір ззаду, прозорий дах і доволі великий дисплей з роздільною здатністю 2200x1300 пікселів у центрі панелі приладів. За словами Маска, це повноцінний високопродуктивний комп'ютер, який дозволить пасажирам грати навіть у новітню відеогру Cyberpunk 2077.

Фото: tesla.com

У своїх постах Маск також назвав нову модель Tesla "першим виготовленим автомобілем, який може розганятися до 60 миль на годину (близько 100 км на годину) менш ніж за дві секунди". В цілому ж максимальна швидкість Tesla Plaid S та Plaid + складає 200 миль на годину (321 км на годину).

Вартість двомоторної моделі S у версії Long Range складе $79,9 тисяч (2,2 млн гривень), тримоторний Plaid та Plaid + із запасом ходу 520 миль (837 км) - $119,9 тисяч (3,3 млн гривень) та $139,9 тисяч (3,9 млн гривень) відповідно.

Фото: tesla.com

Фото: tesla.com

Читайте також на theLime, як злодії викрали новеньку Tesla, але раптом власниця почала керувати нею з iPhone. Такого повороту приятелі точно не чекали.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита