Лайм

Пранкери змінили знак Голлівуду, щоб попередити про важливу проблему - поліція не оцінила

На Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі з'явився напис HOLLYBOOB

Шестеро людей потрапили під арешт після того, як змінили культовий знак Голлівуду в Лос-Анджелесі на HOLLYBOOB. У перекладі з англійської "boob" означає "груди", і жартівники запевняють, що всього лише хотіли нагадати людям про профілактику раку грудей.

LA Times пише, що пранкери завісили "W" великим брезентом з буквою "B", і за цією справою їх застали співробітники поліції Лос-Анджелеса. На місце події прибув вертоліт, і пагорби порушники покинули вже у наручниках.

Знак Голлівуду залишився неушкодженим, тому жартівникам вдалося уникнути серйозного звинувачення у вандалізмі. Всіх шістьох звинуватили в незаконному проникненні на приватну територію та відпустили по домівках.

На територію парку Гріффіт, де стоять відомі літери, часто вриваються непрохані гості. Переважно їх відлякують охоронці або рейнджери з мегафонами, але щонайменше вісім разів HOLLYWOOD тимчасово перетворювали на HOLLYWeeD, CALTECH, OIL WAR та інші слова.

  • Зовсім скоро культовий знак Голлівуду відсвяткує 100-річчя. Читайте, як і чому він став місцем смерті актриси Пег Ентуісл. Вікова історія знака зберігає сумний факт про розбиту голлівудську мрію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації