Лайм

Мені пощастило: співачка Міка Ньютон розповіла про лікування раку у США

Діагностували онкологію в Україні, а лікування проходило в американській клініці

Після участі у "Євробаченні" в 2011 році Міка Ньютон вирушила будувати кар'єру в США. У 2019 у співачки почалися проблеми зі здоров'ям, але американські лікарі не змогли поставити точний діагноз. Прилетівши на обстеження в Україну, дівчина дізналася, що у неї рак. Першу операцію артистці зробили в Києві, а решта втручаннь та лікування були вже в Америці.

Як розповіла співачка в студії "Сніданку з 1+1", їй пощастило, що вона мала можливість боротися з онкологією в американській клініці. За її словами, там не така атмосфера, як у онкоцентрах в Україні, куди заходиш як "на той світ".

Міка Ньютон Фото: instagram.com/mikanewton

"Лікарня була дуже світла, все було дуже красиво. Там був величезний акваріум з рибками. Я тоді подумала: Наскільки ж все у них продумано", - згадує Міка.

Що стосується суми, яка пішла на лікування, то вона немаленька. Точної цифри співачка не називає, але каже, що для українців лікування раку в США коштує дуже дорого. Але для американців та людей, які працюють у США, сума цілком підйомна. До того ж, більшу частину лікування покриває страховка.

  • Раніше Міка Ньютон розповіла, що першим симптомом раку яєчників було сильне здуття живота. Співачка вирішила, що вона просто поправилася і сіла на дієту, а також стала виснажувати себе щоденними тренуваннями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Керівниця клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Керівниця офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон пройшлася по критиканах артиста. Вона обурилася через останні висловлювання Геннадія Вітера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування