Лайм

Так, була така легенда: зірка "Х-фактору" Євген Літвінкович відповів на чутки про свою стать

Хто ж він: чоловік чи жінка?

Під час перебування Євгена Літвінковича на "Х-факторі" у 2013 році, деякі глядачі стали підозрювати, що виконавець - жінка, яка колись вирішила стати чоловіком. Після його участі в проекті пройшло вже 8 років, а фанати шоу продовжують сперечатися щодо статевої приналежності співака.

Остаточно розставити всі крапки над "і" музикант вирішив в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях". "Так, була така легенда, - каже співак.- Я - Літвінкович Євген Михайлович. Від самого народження і досі. Тому ми зараз припиняємо всіх водити за ніс, і я кажу: я чоловік і таким був завжди. Ось і все" .

Євген Літвінкович Фото: instagram.com/litvinkovich

Нагадаємо, на "Х-факторі-3" Євген Літвінкович посів друге місце. До цього було шоу "Україна має талант", де білоруський хлопець теж забрав призове місце - третє. Після участі у проектах музикант залишився жити та будувати кар'єру в Україні.

  • У листопаді 2020 року Літвінковичу виповнилося 38 років. З цієї нагоди theLime вирішив розповісти про найважливіші події в житті зірки телевізійних шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних