Лайм

Лікарі врятували дику качку, яка плавала в озері зі стрілою в голові

Пташку поранили з духової рушниці

На початку січня в службу порятунку тварин парку Лейк Лоуелл в Айдахо надійшло повідомлення про качку, яка плавала в озері зі стрілою в голові. На лови пташки пішло три тижні, і тепер вона одужує після успішної операції.

Фото: Lake Lowell Animal Rescue

Видання Komo News пише, що стріла від духової рушниці увійшла качці трохи нижче ока, не зачепивши життєво важливих органів і судин. "Якби вона влучила на кілька міліметрів нижче, качка б втратила око", - кажуть ветеринари.

Після вилучення стріли качку лікують антибіотиками і знеболюючими, і лікарі сподіваються повернути її в дику природу вже за кілька тижнів.

Фото: Lake Lowell Animal Rescue

Фото: Lake Lowell Animal Rescue

Фото: Lake Lowell Animal Rescue

Останніми роками в Лейк Лоуелл часто знаходили птахів і котів, убитих або поранених схожим чином, і захисники тварин стурбовані таким жорстоким трендом. "Це неймовірно прикро і дуже жорстоко. Це явище повторюється, і за кілька років ми вилікували цілу зграю качок, які отримали поранення і не померли від травм", - розповіли у ветеринарній службі.

  • У курки виявили порок серця, і господиня вирішила її врятувати. На лікування пішло $ 10 тисяч, адже жінка не уявляла свого життя без пернатої улюблениці.
  • Чоловік сів у тюрьму, щоб не віддавати улюблену службову собаку колишньому роботодавцю. Тепер його звинувачують в крадіжці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil