Лайм

Бідний рибалка знайшов рідкісну помаранчеву перлину вартістю сотні тисяч доларів

Чоловік мріє про краще життя для своєї родини

Сім'я з бідного рибацького селища в Таїланді збиралася пообідати молюсками, зібраними на старому буї в Сіамській затоці, але несподівана знахідка геть відбила у них апетит. В одній із мушель 60-річний голава сім'ї Нійомдеча виявив рідкісну перлину вартістю понад $ 330 тис, пише NY Post.

Перлину мандаринового відтінку вагою 7,6 г знайшли в динній мушлі Melo melo. На відміну від типових устричних перлів, такі перлини дуже рідко утворюються у черевоногих молюсків. Їх відтінки варіюються від коричневого до більш цінного помаранчевого, і на їх формування йде набагато більше часу.

Фото: ViralPress

Хатчай Нійомдеча розповів, що напередодні щасливої знахідки йому наснився стариган у білому, який запросив його на пляж за подарунком.

"Думаю, він привів мене до перлини, - сказав чоловік. - Я хочу продати її за найвищою ціною. Гроші не просто змінять моє життя, вони змінять мою долю. У всієї моєї родини буде краще життя".

Фото: ViralPress

До рибалки вже звернулися як мінімум троє покупців, і один з них, з Китаю, запропонував за коштовність 10 млн бат (близько $ 332 тис).

  • Фермер орендував ділянку за копійки і знайшов алмаз, який повністю змінив його життя. Чоловік вклав гроші в освіту для своїх чотирьох дітей.
  • У будинок індонезійського трунаря впав величезний камінь, і зробив його багатим - виявилося, це цінний метеорит. Вік космічного каменю - близько 4,5 мільярда років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента