Лайм

Сергій Бабкін розповів, як пройшла операція та показав кадри з клініки

Музиканта прооперували в одній з клінік Відня

Після операції на оці Сергій Бабкін показався прихильникам в Instagram, та розповів про свій стан. За словами музиканта, почуває він себе "добре", а сама процедура пройшла "чудово".

Співак також опублікував серію коротких роликів з клініки, на яких показав, як все відбувалося. Замість стандартної операційної з величезними круглими лампами Бабкіна чекав стілець та сучасний апарат (для перегляду гортайте вправо).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)

Музикант розповів, що ліки, які йому вводили під час офтальмологічної процедури, розробив сам австрійський лікар, і тепер цією речовиною працюють у всьому світі. Але до України ці технології не дійшли, тому пацієнтам з таким захворюванням українські фахівці допомогти не можуть.

"Що робити людям, у яких немає можливості поїхати на лікування? Сліпнути?, - задається питанням співак. - Мені б дуже хотілося, щоб моя хвороба послужила поштовхом у вирішенні цього питання на державному рівні".

Нагадаємо, що кілька тижнів тому Сергію Бабкіну діагностували рідкісне захворювання очей, через яке він стрімко втрачає зір. Музиканта погодився прооперувати австрійський лікар, і 5 лютого співакові зробили першу операцію в одній з клінік Відня. Корекцію другого ока проведуть 18-19 числа.

  • Раніше дружина Бабкіна розповіла, що різке погіршення зору спровокував вірус який "сидить" в організмі. Інфекція спочатку вразила нирки музиканта, а потім дала ускладнення на очі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі