Лайм

Співачка Міла Нітіч прийшла на "Голос країни" та розповіла про погрози продюсера Володимира Бебешка

Зі своїм наставником артистка співпрацювала 10 років

Учасницею 11 сезону "Голосу країни" стала співачка Міла Нітіч, з творчістю якої український глядач добре знайомий. Виконавиця прийшла на вокальний проект, щоб він допоміг їй в перезавантаженні власної кар'єри.

Дівчина пішла від продюсера Володимира Бебешка, з яким співпрацювала 10 років, і тепер хоче самостійно рухатися далі. Розірвати робочі стосунки вирішила сама співачка, оскільки більше не хотіла співати те, що "хаває піпл". Але продюсер не хотів відпускати свою підопічну, і став погрожувати їй, що забере її пісні та ім'я.

Міла Нітіч Фото: instagram.com/goloskrainy_official

"Я захотіла, щоб мене відпустили. Почалися погрози. Він говорив: "Ну хочеш - іди, але ім'я тобі не належить, пісні тобі не належать. Людина, яка тобі 10 років була наставником, вона тебе просто зрадила", - розповіла Нітіч. Міла зазначила, що їй не так страшно втратити репертуар та ім'я, як втратити героя, яким багато років був для неї Бебешко.

Для "сліпих прослуховувань" Міла Нітіч вибрала пісню Леді Гаги - Look What I Foun, і зуміла розвернути всі чотири тренерських крісла. Судді впізнали свою колегу, і стали за неї боротися. В якості свого наставника учасниця вибрала Тіну Кароль, оскільки, за її словами, співачка колись залишила слід в її серці.

"У мене в пам'яті залишився один момент. Це був 2005 рік. Мені було 15, я сиділа у себе вдома і дивилась конкурс "Нова хвиля". Коли на сцену вийшла співачка, у якої потім зламався мікрофон, але вона все ж доспівала до кінця. Коли вона зробила так, що весь зал вибухнув оплесками", - з такими словами Міла пішла в команду Тіни Кароль.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Міла Нітіч свого часу брала участь в шоу "Караоке на Майдані". Після цього був проект "Шанс", подарунком за участь в якому була можливість записати пісню на студії Володимира Бебешка. Талант дівчини вразив продюсера, і він запропонував їй співпрацю, а також випробувати свої сили на "Новій хвилі" в Юрмалі. На фестивалі вона посіла третє місце.

Два рази Міла Нітіч брала участь у Національному відборі на Євробачення - у 2011 та 2019 році. А також пробувала свої сили в першому сезоні "Голосу країни". Серед найвідоміших треків співачки - "Глупая любовь", "Что тебе подарить", "Время-вода", "Каюсь" та багато інших.

  • У другому ефірі "Голосу країни" Надя Дороффева та Тіна Кароль влаштували баттл за екс-бойфренда Мішель Андраде - Микита Ломакін прийшов на шоу, щоб перевернути непросту сторінку в житті та кар'єрі.
  • Одним з найяскравіших учасників першого ефіру став 21-річний блогер Тема Паучек. Харизматичний хлопець прийшов на проект з відомою піснею "Гуцулка Ксеня" у власній сучасному аранжуванні, і розвернув крісла всіх тренерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною