Лайм

Телеведуча Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком

Шлюб пари тривав 8 років

Ведуча каналу "1+1" Соломія Вітвіцька розлучається з чоловіком, режисером-кліпмейкером Владом Кочатковим. Подружжя провели разом 8 щасливих років, але в якийсь момент зрозуміли, що почуття згасли.

Про рішення розлучитися 40-річна телеведуча повідомила на своїй сторінці у Facebook, супроводивши пост чорно-білою фотографією. "8 яскравих, шалених, добрих та таких різних років...За цей час ти став мені другом, але ми втратили "нас", - пише журналістка. - "Розлучення" лише звучить жахливо, але відкриває нові шляхи, тож я обов'язково ще знайду тобі гарну дружину".

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков Фото: facebook.com/1plus1.Vitvitska

Що стало причиною розриву, ведуча не уточнила, і додала, що більше коментарів не цю тему не даватиме. "Все інше залишиться між нами, серіалу та скандалів не буде".

Колеги телеведучої підтримують Соломію в цьому непростому рішенні, хоча не приховують, що ця новина викликає у них смуток.

"Тримати один одного за руки, і в один момент відпустити - сміливе рішення двох дорослих людей. Заради себе і майбутнього - щасливого і повноцінного. Сумна новина для всіх нас ... Але для вашої пари - рішучий крок вперед. Соломія Вітвіцька, міцно обіймаю. Пам'ятай, ми завжди поруч!", - написала Людмила Барбір.

Соломія та Влад одружилися у 2013 році. Пара познайомилася на одному з робочих корпоративів, і вже через рік вони одружилися. Дітей у шлюбі у них не було.

Соломія Вітвіцька з чоловіком Фото: facebook.com/1plus1.Vitvitska

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття