Лайм

Я задоволена: онука Віктора Ющенка оцінила свій виступ на шоу "Голос країни"

Дівчині не вдалося розвернути жодне з тренерських крісел

У 3 ефірі "Голосу країни-11" виступила Доменіка Ющенко, онука третього президента України Віктора Ющенка. Дівчина хотіла, щоб дідусь пишався нею, але феєричного виступу не вийшло. Зіркові судді почули, що учасниця сильно хвилюється і поспішає, і в результаті ніхто з них не повернувся.

А ось сама Доменіка своїм виступом задоволена, поділилася вона з "КП" в "Україні". Дівчина вважає, що для першого разу вона виступила добре, тим більше, що вона не професійна артистка, а співачка-аматор.

Доменіка Ющенко Фото: instagram.com/domenika_yushchenko

"Я задоволена своїм виступом з урахуванням того, що це мій перший досвід співу на великій сцені, тим більше - на головному вокальному шоу країни. Спробувати свої сили - це була моя ініціатива. Я не професійна вокалістка, просто дуже люблю співати", - говорить онука екс-президента.

На "сліпих прослуховуваннях" Доменіка виконала хіт гурту KAZKA "Плакала", який вибрала самостійно.

"Я розуміла, що мені потрібно заспівати щось таке, що я відчуваю, що мені подобається, від чого отримаю задоволення на сцені при будь-якому результаті. Я люблю ліричну й душевну музику, ця композиція викликала у мене мурашки, я відразу відчула, що вона моя. Ця пісня особисто для мене багато значить", - зізналася вона.

Дівчина засмутилася, що не стала частиною 11 сезону "Голосу країни", але зазначила, що виступ на великій сцені залишиться в пам'яті назавжди.

Доменіка Ющенко - старша онука політика. Дівчині 20 років, і вона вона вчиться на четвертому курсі на юриста, хоча з дитинства мріяла про кар'єру співачки. 7 років тому дівчина почала займатися з викладачем по вокалу, щоб в подальшому втілити в життя свою мрію.

Онука Віктора Ющенка Фото: instagram.com/domenika_yushchenko

  • У неділю, 7 лютого, глядачі каналу "1+1" побачили третій випуск вокального шоу "Голос країни-11". На сцені з'являлися як нікому невідомі вокалісти, так і учасники, яких українці пам'ятають по іншим талант-шоу. theLime зібрав найяскравіші виступи вечора.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також