Лайм

Більше ніж фото: пенсіонери прожили разом 80 років та прикрасили обкладинку Vanity Fair до Дня закоханих

Кохання, яке все перемагає

Щорічно до Дня святого Валентина італійський Vanity Fair виходить спеціальним випуском, присвяченим коханню, яке все перемагає. У 2021 року головними героями номера стало подружжя, яке разом ось уже 80 років.

Марисі та Маркові - 101 та 102 роки. Кохання цієї милої пари витримало багато випробувань: війну, біль, страх. І тепер, після трьох дітей, шести онуків та трьох правнуків, їх історія триває, сказано на сайті журналу.

Фото: Vanity Fair

Вони познайомилися під час Другої світової війни у Мілані. Зв'язок закоханих не пропав навіть, коли Марко забрали у полон, і протягом трьох років він вважався зниклим без вісті. Маріса ніколи не втрачала надії, що вони з коханим знову зустрінуться.

Фото: Vanity Fair

Фото: Vanity Fair

Фото: Vanity Fair

Фото: Vanity Fair

Фото: Vanity Fair

"Більше ніж фото" - свіжа рубрика на theLime, в якій ми публікуємо найбільш вражаючі кадри з різних куточків світу. Дивіться в цій серії, як вітер з Сахари пофарбував лижні курорти Швейцарії у жовтий.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков