Лайм

Бойфренд Брітні Спірс грубо обізвав батька співачки - він заважає їхнім стосункам

Сем Асгарі назвав Джеймі Спірса "повним виродком"

Сем Асгарі опублікував в Instagram різкий пост про Джеймі Спірса. Бойфренд Брітні Спірс стверджує, що 67-річний батько зірки постійно заважає їхнім стосункам.

"Зараз людям важливо зрозуміти, що я абсолютно не поважаю тих, хто намагається контролювати наші стосунки і постійно ставить перепони на нашому шляху, - написав Асгарі в Instagram-історіях у вівторок. - На мій погляд, Джейми [Спірс] - повний виродок".

27-річний фітнес-інструктор рідко відверто розповідає про свої стосунки з 39-річною співачкою, але після виходу резонансного документального фільму The New York Times він зробив кілька публічних коментарів.

"Не буду вдаватися в подробиці, тому що я завжди поважав нашу конфіденційність. Але в той же час я приїхав у цю країну не для того, аби у мене не було можливості вільно висловити свою думку", - написав він.

Пізніше в коментарі TMZ Асгарі сказав, що сподівається одного разу налагодити хороші стосунки зі Спірсом, якщо він почне "правильно ставитися до своєї дочки".

Фото: instagram.com/britneyspears

Брітні Спірс і Сем Асгарі почали зустрічатися у 2016 році після знайомства на зйомках кліпу Slumber Party. Крім публікації фотографій із відпустки, пара зазвичай не говорить про свої стосунки. Однак після виходу фільму Framing Britney Spears, в якому йдеться про спроби Брітні вийти з-під багаторічної опіки батька, Асгарі висловив надію на їхнє нормальне майбутнє.

"Я вдячний за всю любов і підтримку, які Брітні отримує від своїх шанувальників по всьому світу, і я з нетерпінням чекаю нормального майбутнього разом", - сказав він виданню People.

Сама Спірс також висловила свої думки про фільм, а також поділилася кадрами виступу 2018 року.

"У кожної людини своя історія і свій погляд на історію інших людей! Пам'ятайте, що б ми не думали про життя людини, це ніщо в порівнянні з реальною людиною, що живе за об'єктивом, - написала співачка у Twitter. - Мені завжди подобалося бути на сцені... але мені потрібно вчитися і бути нормальною людиною. Мені подобається просто насолоджуватися повсякденним життям".

Раніше адвокат співачки Семюел Д. Інгем III заявив у суді, що Брітні боїться свого батька і відмовляється виступати, поки він контролює її фінанси.

  • Нагадаємо, що Брітні Спірс потрапила під опіку батька після госпіталізації в психіатричну клініку в 2007 році. У новому інтерв'ю режисер фільму Framing Britney Spears розповіла, що її опікують як хвору Альцгеймером .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита