Лайм

Шайа Лабаф погодився на лікування у стаціонарі після скарг на алкоголізм і агресію

Актор зробив перерву в роботі на невизначений термін

Після звинувачень у жорстокому поводженні з боку колишніх дівчат Шая Лабаф поставив кар'єру на паузу і вирушив на стаціонарне лікування. Подробиць терапії актор не розголошував, але у заяві для New York Times він послався на "алкоголізм і агресію", для яких у нього "не було виправдань".

Посилаючись на оточення Лабафа, видання Variety повідомило, що актор вирішив зробити перерву у роботі, щоб повністю зосередитися на одужанні і отримати допомогу, якої, за його зізнанням, дуже потребує.

Фото: Getty Images

У грудні адвокат Шаї Лабафа заявив, що акторові потрібна допомога, і він це знає. "Ми активно шукаємо осмислене, інтенсивне, довгострокове стаціонарне лікування, якого він відчайдушно потребує", - сказав він.

Нагадаємо, що на початку грудня 2020 року колишня дівчина Лабафа FKA twigs подала на нього в суд за насильство у стосунках. Інша його колишня, стилістика Керолайн Фо, приєдналася до звинувачень, а співачка Сія, яка зняла актора у кліпі на свій хіт "Elastic Heart", назвала його патологічним брехуном, який втягнув її в роман. З тих пір Netflix прибрав ім'я Лабафа з рекламної кампанії фільму "Частини жінки", а сам він вийшов або був звільнений з режисерського проекту Олівії Уайлд "Do not Worry Darling".

  • Тим часом не вщухає скандал навколо стосунків Меріліна Менсона і його колишньої нареченої Еван Рейчел Вуд. Вона звинуватила рок-співака в аб'юзі, а також поскаржилася в поліцію на дружину Менсона через загрозу публікації старих фото в образі Гітлера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ