Лайм

Що за магія? Дженніфер Еністон 52 роки, а вона досі виглядає, як Рейчел з "Друзів"

За допомогою яких маленьких хитрощів актрисі вдається бути стрункою та молодою

11 лютого свій 52-й день народження відзначає американська актриса Дженніфер Еністон, найбільш відома як виконавиця ролі Рейчел Грін у телевізійному серіалі "Друзі". theLime вирішив згадати її шлях до слави і розповісти про хитрощі, завдяки яким актрисі досі вдається залишатися такою молодою та спортивною.

Дженніфер Еністон на зорі своєї кар'єри Фото: Pinterest

Дженніфер Еністон народилася у 1969 році, в містечку Шерман-Окс (штат Каліфорнія, США) в акторській сім'ї. З дитинства у дівчинки виявлялися акторські здібності - ще в школі вона виступала в драматичному гуртку.

Дженніфер Еністон в 1990-х Фото: Pinterest

Своє професійне навчання вона продовжила в 1987 році в нью-йоркській школі мистецтв LaGuardia, після закінчення якої взяла участь в декількох бродвейських постановках, потім - в радіошоу Говарда Стерна. У 1990 році, коли Дженніфер переїхала до Голлівуду, вона отримала свою першу телевізійну роль в серіалі Molloy. Приблизно в той же час дівчина знайшла агента, який погодився її представляти, то він поставив жорстку умову - Еністон повинна скинути на 30 фунтів (близько 13 кг).

Дженніфер Еністон в молодості Фото: Pinterest

Після низки скасованих серіалів, а також своєї появи в фільмі жахів "Лепрекон", що був жорстко розкритикований, Еністон серйозно замислювалася над завершенням кар'єри актриси - проте в 1994 році вона прийшла на кастинг серіалу "Друзі", де відразу стало зрозуміло, що актриса ідеально підходить на роль Рейчел Грін. Цього персонажа вона грала протягом усього серіалу - з 1994 по 2004 роки, і за цю роль вона була визнана гідною премій "Еммі" (2002) і "Золотий глобус" (2003).

Дженніфер Еністон в ролі Рейчел Грін у серіалі "Друзі" Фото: Pinterest

Еністон вважається однією з найбільш високооплачуваних актрис у Голлівуді, а також вона неодноразово була включена в списки найкрасивіших жінок за версією журналів People, Cosmopolitan і Esquire.

Дженніфер Еністон Фото: Pinterest

У чому ж секрет краси Дженніфер Еністон?

1. Актриса не використовує уколи краси (ботокс) і пластичну хірургію, які лише завдають, на її думку, непоправної шкоди. Замість цього вона відвідує процедури лазерного пілінгу, робить мікрострумову терапію і глибокий ліфтинг обличчя в салоні, а також масажі та спа-процедури для всього тіла. Актрисі важливо, щоб її шкіра мала природний і сяючий вигляд, а на дрібні зморшки вона не звертає уваги.

Дженніфер Еністон сьогодні Фото: Instagram / Jennifer Aniston

2. Незважаючи на численні зйомки і світські заходи, Дженніфер Еністон намагається наносити мінімум макіяжу і не перевантажувати їм шкіру. Актрисі знадобився час, щоб прийняти свою природну красу і полюбити себе без мейку.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

3. Ще одна хитрість - вживати багато чистої води без газу (близько 2-2,5 л). Дженніфер більше 10 років є амбассадором SmartWater - води, насиченою розумними електролітами. Це допомагає підживлювати шкіру зсередини, щоб домогтися сяючого вигляду.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

4. Також актриса дотримується правильного харчування. Свого часу вона перепробувала безліч дієт - наприклад, грейпфрутову, а також дієту, за правилами якої не можна їсти всю їжу білого кольору. Зараз же в раціоні Дженніфер Еністон багато органічних овочів і пісного білку. Актриса намагається обмежувати себе лише у вживанні молочних продуктів і глютену. Однак один раз в тиждень вона може дозволити собі з'їсти пасту або щось з мексиканської кухні.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

5. Щоб мати підтягнуте спортивне тіло, Дженніфер Еністон не нехтує заняттями спортом. Вона тренується близько години кожен день, крім неділі. Актриса любить йогу, силові тренування з власною вагою і кардіо. Також вона іноді займається боксом - в ньому, на її думку, є свій психологічний аспект.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

6. Ще одна фішка від Дженніфер - сонцезахисний крем, який входить в її топ-3 антивікових правила (вода, повноцінний сон і сонцезахисний крем). Як відомо, використання крему з SPF, по-перше, допоможе уникнути зневоднення шкіри, появи дрібних зморшок. По-друге, без нього на обличчі може утворюватися небажана пігментація. І по-третє, без сонцезахисного крему у багато разів зростає ризик раку шкіри.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

7. Еністон приділяє особливу увагу не тільки зовнішньому вигляду, але і духовному розвитку - протягом дня вона знаходить хоча б 10 хвилин для медитації. Це допомагає актрисі очистити думки від негативу і налаштуватися на продуктивний день.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня