Лайм

Гаррі і Меган оголосили про другу вагітність у День закоханих, і це данина пам'яті принцесі Діані

14 лютого 1984 року стало відомо, що Діана вагітна принцом Гаррі

У День святого Валентина принц Гаррі і Меган Маркл розповіли ЗМІ, що вдруге готуються стати батьками. Дата 14 лютого була обрана не випадково: саме в цей день 37 років тому принцеса Діана повідомила, що чекає на другу дитину - Гаррі.

Принцеса Діана, вагітна Гаррі у 1984 році Фото: Getty Images

14 лютого 1984 року Букінгемський палац оприлюднив заяву про вагітність Діани, пише People. У ньому йшлося про те, що королева Єлизавета і принц Філіп "у захваті" від цієї новини, а 22-річна Діана "не має ніяких переваг щодо статі майбутньої дитини".

На той час принцу Вільяму, було 20 місяців - всього на місяць менше Арчі, який також готується стати старшим братом. Друга дитина принца Гаррі займе восьме місце у черзі на королівський престол.

Пара оголосила про вагітність через 8 місяців після викидня, який трапився у 39-річної Маркл у липні. Вони поділилися милою чорно-білою фотографією, на якій босоногий Гаррі з любов'ю дивиться на дружину, а вона акуратно притримує кругленький живіт.

Фото: twitter.com/misanharriman

"Ми можемо підтвердити, що Арчі буде старшим братом. Герцог і герцогиня Сассекські дуже раді, що чекають на другу дитину", - сказав представник пари.

Королівська родина дізналася про вагітність Меган Маркл до того, як новина стала публічною. Офіційний представник Букінгемського палацу сказав People, що королева Єлизавета, принц Чарльз, принц Вільям і вся сім'я "у захваті" і бажають Меган і Гаррі всього найкращого.

  • Раніше Меган Маркл вдалося перемогти у судовій битві з британським таблоїдом, який опублікував її листа батькові Томасу Марклу. Суд постановив, що газета The Mail on Sunday зазіхнула на особисте життя герцогині Сассекської.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу