Лайм

Мешканка Японії вирішила прийняти ванну, але тут почався землетрус: ось вона яка, аквадискотека

Моторошний ролик зібрав у TikTok понад 70 млн переглядів

Мешканка Японії набирала ванну в квартирі, як раптом почався землетрус. Навряд чи багато хто може похвалитися таким досвідом, тому дівчина одразу ж схопила смартфон і зняла цю моторошну "аквадискотеку" на відео.

Як пише BBC, землетрус в районі префектур Фукусіма та Міягі магнітудою 7,3 бали стався в суботу, 13 лютого, і був доволі відчутним у Токіо. Це в своєму TikTok і показала дівчина з ніком bace8585.

Фото: TikTok / bace8585

З кожним сильним поштовхом піниста вода вихлюпується з ванни на підлогу. Як зазначили в коментарях під відео, дівчині дуже пощастило, що до цього моменту вона не встигла ще сісти в неї сама.

Тож не дивно, що відео одразу ж стало вірусним і розлетілося соцмережами та ЗМІ. Тільки в TikTok ролик зібрав понад 70 млн переглядів.

  • Дивіться також на theLime, як адвокат з Техасу з'явився на віртуальному судовому засіданні в Zoom з котячим фільтром замість обличчя. Відео облетіло соцмережі та стало хітом у ЗМІ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Теги: Японія, TikTok

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни