Лайм

Все одно, що скажуть: alyona alyona зізналася, що зустріла нове кохання

Виконавиця не поспішає розкривати особистість коханого

У День святого Валентина alyona alyona розговорилася про особисте життя. Українська реп-зірка опублікувала в Instagram надихаючий пост про нові стосунки і поділилася загадковими фото з коханим.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Альона написала, що раніше вважала, що заміж треба виходити до 23 років, бо з віком люди більш прагматично ставляться до вибору партнера.

"Чим старше ти є, тим більше твій вибір партнера по життю схожий на співбесіду. Це жахливо дратує, бо якось не відчувається почуттів серед цього всього, - написала виконавиця. - Мені так здавалося колись, допоки в 25 я не відчула метеликів в животі, як колись в 16. І я це знову відчуваю зараз, в 29".

Дівчина ще з дитинства замислювалася, що не схожа на "однаково красивих" знаменитостей зі світу шоу-бізнесу, але рада, що її особисте життя складається всупереч стереотипам.

"Я познайомилася з ним: не старшим, не більшим, не статуснішим. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені байдуже, що скажуть всі. І чи будуть говорити взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичену любов просто так, - поділилася Альона. - Сніг нас просто об’єднав в одному місці в один час і закопав під своїм коханням. А ми й раді. Адже все цікаве попереду".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита