Лайм

Сніжана Бабкіна показала, як а в Австрії здають тести на ковід. Просто на вулиці

Сергій Бабкін з дружиною повернувся до Відня на лікування

Сергій та Сніжана Бабкіни повернулися до Відня (Австрія), де триває лікування музиканта. Раніше у Сергія Бабкіна виявили рідкісне захворювання, у зв'язку з яким він стрімко втрачає зір.

У Instagram дружина музиканта ділиться не тільки подробицями лікування, але й розповідає про будні в Австрії. Так, у "сторіз" Бабкіна показала, як на вулицях столиці всі бажаючі можуть здати тест на коронавірус.

"Такого ми ще не бачили, - зізналася вона. - Торгова вулиця. Купа магазинів. І під час шопінгу всі бажаючі можуть здати тест". До свого посту Бабкіна додала фото, на якому можна розглянути спеціальний пункт здачі аналізів.

Фото: Instagram / @snezhana_babkina

"Люди підходять і підходять, - продовжила Бабкіна в наступному пості. - Ми стоїмо хвилин 20, їмо піцу, а люди все здають і здають".

Фото: Instagram / @snezhana_babkina

  • Кілька тижнів тому Сергію Бабкіну діагностували рідкісне захворювання очей, через яке він стрімко втрачає зір. Музиканта погодився прооперувати австрійський лікар, і 5 лютого співакові зробили першу операцію в одній з клінік Відня. Корекцію другого ока проведуть вже цього тижня.
  • Раніше дружина Бабкіна розповіла, що різке погіршення зору спровокував вірус, який "сидить" в організмі. Інфекція спочатку вразила нирки музиканта, а потім дала ускладнення на очі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину