Лайм

Ведучий "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про три спроби самогубства

У підлітковому віці Хіменес-Браво страждав від знущань і насмішок в сім'ї

Шеф-кухар і ведучий кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво взяв участь у проекті СТБ проти гендерних стереотипів і шокував зізнанням, що тричі намагався звести рахунки з життям.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo)

Хіменес-Браво народився у Колумбії в дуже релігійній сім'ї. Хоча Ектор був найменшим, на нього покладали дуже багато надій і постійно порівнювали із "зразковим" старшим братом. Батько постійно карав хлопчика, насміхався над ним, принижував, і перетворив його життя на справжній кошмар.

"Я завжди був цапом-відбувайлом. Батько давав мені ляпаса, карав мене через брата в тому числі. Я вважаю, що жодна дитина в світі не повинна відчувати такий психологічний тиск. Йому подобалося насміхатися, знущатися над моїм зовнішнім виглядом. Я був дуже худеньким, і те як я рухався, як грав, як бігав, - що б я не робив, завжди були глузування. Вони з братом це робили, я був ніби клоун. Сімейні зустрічі були найгіршими моментами у моєму житті, - розповів шеф-кухар. - Я плакав, був у відчаї і не міг зрозуміти, чому це відбувається. Я тричі намагався накласти на себе руки. Я вже не хотів жити".

Хіменес-Браво почав вивчати кулінарію, щоб колись батько визнав, що він усього досяг без нього. Але пізніше він забув про це бажання, побудував кар'єру і насолоджувався своїм покликанням. Вони з батьком не спілкувалися близько 20 років, і коли той подзвонив йому в сльозах із вибаченнями, Ектор нічого не відчув. "Просто чужа людина схлипувала по той бік дроту", - згадує він.

Хіменес-Браво сказав, що хотів би побажати собі 14-річному не сприймати знущання і насмішки так близько до серця. "Ці люди не заслуговують твоєї жертви", - говорить він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Телеканал СТБ (@stbua)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)