Лайм

Гурт "Алібі" прийшов на "Голос країни" з піснею "Чірібім-чірібом": про що вона

З якою піснею виступили сестри Анна та Ангеліна Завальські

Глядачі вокального шоу "Голос країни" активно обговорюють повернення на сцену гурту "Алібі" - після тривалої паузи сестри Анна та Ангеліна Завальські вперше вийшли на сцену з новим проектом The Alibi Sisters і кавером на пісню "Чірібім-чірібом". Тепер користувачі мережі цікавляться не тільки виступом сестер Завальських, але й самою піснею - ось що ми про неї знаємо.

"Чірібім-чірібом" (або "Чарівна пісня вічного Пуріму") - є єврейської піснею та звучить на святі Пурім, яке святкують на пам'ять про порятунок від винищування євреїв, які проживали на території Стародавньої Персії.

"Давайте, дітки, заспіваємо всі разом пісеньку. Веселий мотивчик, з веселими словами. Нам мама варить суп з локшиною, галушками та кашу. Прийде свято Пурім, будемо ми крутити дзиги", - співається в першому куплеті пісні.

Найбільш популярною пісня стала у виконанні сестер Беррі - американського джазового дуету The Barry Sisters. Пізніше "Чірібім-чірібом" переспівували Дуду Фішер, "Сопрано Турецького" та інші виконавці.

У 2011 році "Чірібім-чірібом" стала саундтреком популярного україно-російського серіалу "Одного разу в Одесі. Життя та пригоди Мішки Япончика".

На шоу "Голос країни" The Alibi Sisters розвернули до себе всі чотири суддівських крісла. Оголосивши про повернення на сцену, дівчата відмовилися від подальшої участі на проекті, пояснивши це тим, що не бажають займати місця, відведені для молодих і талановитих вокалістів.

  • За тиждень до цього на "Голосі країни" раптом з'явилася екс-учасниця "ВІА Гри" Надія Мейхер. За словами співачки, вона лише хотіла розважити глядачів та суддів, але в підсумку члени журі вмовили її залишитися на шоу.
  • Дивіться також на theLime, як талановитий будівельник на "Голосі країни" розвернув до себе всі чотири крісла. Між суддями розгорівся справжній баттл за учасника.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа