Лайм

"Титанік" міг закінчитися інакше - такий фінал багато хто бачить вперше, але одразу хоче розбачити

Режисерові фільму і так дістається за фінал, а могло бути й гірше

Користувачі Twitter повернулися до обговорень альтернативної кінцівки фільму "Титанік" Джеймса Кемерона - хтось бачив її раніше, хтось побачив вперше. Але й ті й інші впевнені - такий фінал точно зіпсував би чудову картину.

В альтернативному фіналі "Титаніка" літню Роуз знаходять на палубі корабля ще до того, як вона викинула намисто "Серце океану" в воду. Лідер експедиції Брок Лаветт просить жінку передумати і залишити скарб. На це Роуз відповідає, що справжнім скарбом є лише життя, а після цього все ж кидає кулон за борт.

"Серце океану" тоне, а в цей час Роуз та Лаветт починають нестримно сміятися. Деякі члени екіпажу втрачають від люті самоконтроль, та головній героїні не до цього - Роуз пропонує онучці потанцювати.

Одного разу альтернативна кінцівка вже ходила соцмережами, але шанувальникам фільму вона здається настільки невдалою, що час від часу нові глядачі "Титаніка" повертаються до її обговорення і дякують долі, що Кемерон все ж обрав інший кінець.

"Альтернативний фінал "Титаніка" просто смішний. Він знищив би фільм", - дискутують у коментарях до ролика.

Раніше приблизно так само альтернативний фінал оцінив і актор Білл Пекстон, який зіграв Брока Лаветта. В інтерв'ю Yahoo він розповів, що Кемерон таким чином подумував "осучаснити" фільм, але пізніше відмовився від цієї ідеї.

Втім, вже який рік поспіль Джеймсу Камерону дістається і за оригінальний фінал картини. Хто жартома, а хто серйозно, але багато хто з глядачів впевнені, що Джек все ж помістився б на дверях поряд з Роуз і не загинув.

"Для мене вона досі вбивця", - сміються в обговореннях.

  • Тим часом звільнена зірка "Мандалорця" Джина Карано звинуватила Disney в цькуванні. Актриса вважає, що її позбавили роботи через незгоду з політичною повісткою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня