Лайм

Після фіаско на "Голосі країни" онука Віктора Ющенка кардинально змінила імідж: фото

Більше не блондинка

Глядачі шоу "Голос країни" вже другий тиждень обговорюють виступ, зовнішність та Instagram-профіль Доменіки Ющенко - онуки третього президента України Віктора Ющенка. Дівчина не пройшла "сліпі прослуховування" вокального шоу, але знайшла нових фоловерів і навіть шанувальників, які не погодилися з рішенням членів журі.

Тепер же дівчина підкинула підписникам нову тему для обговорення - Доменіка зважилася на зміни в зовнішності. Дівчина вкоротила довжину волосся і стала шатенкою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOMENIKA (@domenika_yushchenko)

На одному з фото в Instagram Домініка позує в чорній сукні італійського дизайнера Alberta Ferretti та босоніжках на високих підборах. На іншому знімку дівчина приміряла сукню дизайнера Дар'ї Донець.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOMENIKA (@domenika_yushchenko)

У коментарях до постів фоловери Доменіко оцінили її нову зовнішність і назвали її "дорослою". На думку деяких, образ блондинки пасував їй значно менше.

На шоу "Голос країни" Доменіка Ющенко виступила з хітом "Плакала" гурту Kazka, але жоден з членів журі до неї не повернувся. Після шоу в мережі також багато говорили про зовнішність дівчини, приписуючи їй пластику обличчя.

  • Часом судді "Голосу країни" занадто суворі. Читайте також на theLime про знаменитостей на шоу, до яких також ніхто не повернувся. З деякими вийшло навіть якось незручно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також