Лайм

Українська вчителька почала читати реп-уроки, але колеги не оцінили - через негатив вона пішла зі школи до інтернету

У 2020 році Ольга Халепа стала викладачем року, але й про це у школі забули

Вчителька Яковлівського ліцею в Харківській області, раніше визнана педагогом 2020 року, звільнилася через негатив та знущання своїх колег. Вся справа в тому, що в дні карантину та дистанційного навчання Ольга Халепа додала до програми з біології реп-уроки, в яких начитувала матеріал креативними рядками. Такий підхід оцінили учні, але не суворі викладачі.

В ефірі місцевого телеканалу Simon вчителька розповіла, що зіткнулася з негативом, який поширювався не тільки від колег, а й адміністрації ліцею. "Така креативна вчителька їм весь час заважала, - пояснила Халепа. - Весь час відчувався моральний тиск, весь час блокували мої починання, мої проекти. Був повний ігнор".

За словами жінки, сучасні діти дуже відрізняються і цінують, коли викладач знаходить до них особливий підхід. Завдяки реп-урокам їй нібито вдалося не тільки привернути увагу школярів до навчання онлайн, але й позбутися "води" у шкільній програмі, взявши до уваги найнеобхідніше. Цього в ліцеї не оцінили.

"Я собі сказала: "Оля, вистачить. Невже ти гідна цього? Невже ті стоси грамот, дипломів і медалей гідні того, щоб над тобою знущалися?" - додала вона. Тепер у ліцеї, де Ольга Халепа працювала 13 років, біологію викладає вчителька світової літератури.

Сама ж викладачка не втратила наснаги - жінка продовжує викладати уроки на YouTube, а також завела свій Telegram-канал, на який можуть підписатися усі охочі підтягнути знання з біології.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil