Лайм

99-річний принц Філіп переніс операцію через хворобу серця

Процедура пройшла успішно

Букінгемський палац повідомив, що принца Філіпа успішно прооперували у лондонській лікарні Святого Варфоломія у зв'язку з захворюванням серця, пише The Guardian.

"Його Королівська Високість залишиться у лікарні для лікування, відпочинку і відновлення сил протягом декількох днів", - йдеться в заяві.

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

У 2011 році чоловік Єлизавети II переніс ангіопластику і стентування коронарної артерії після її закупорки. У палаці не уточнили, чи знадобилися йому такі ж процедури.

99-річний принц Філіп провів у лікарні більше двох тижнів з тих пір, як його госпіталізували з інфекцією 16 лютого. 1 березня його перевезли з приватної лікарні короля Едуарда VII в найбільш високотехнологічний госпіталь Лондона для продовження лікування та обстеження серця.

  • Читайте також на theLime про карго-культ принца Філіпа на острові Танна у Тихому океані. Там його вважають втіленням духу-захисника.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме