Лайм

Джамала увійшла у топ-100 найуспішніших жінок України - співачка поділилася емоціями

До рейтингу потрапили й інші представниці шоу-бізнесу

Журнал НВ представив свій щорічний проект про українок, які досягли вражаючих результатів у бізнесі, політиці, суспільному житті та інших значущих сферах. У топ-100 увійшла і співачка Джамала, як представниця категорії "шоу-бізнес".

Виконавиця поділилася в Instagram емоціями від попадання в даний рейтинг, зазначивши, що "сьогодні приємно, як ніколи", тому що кожного ранку вона каже собі: "ти сильна, ти молодець, ти витримаєш".

Джамала Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Сказати, що зараз непросто — нічого не сказати. Буває, що я заколисую Селімку, а в цей час у навушниках прослуховую мастер альбому, паралельно в ноуті обираю обкладинку, вичитую інтерв’ю, потім у блокноті готуюсь до інтерв’ю англійською. А ще і на коментарі якісь хочеться відповісти. О, вже час і за Еміркою в садочок... І це все майже одночасно, - пише Джа. - Але я кожного разу кажу собі: "Зараз-зараз, скоро стане легше, це просто такий момент". Такі ми - ми з вами! Це наш з вами успіх!".

До переліку найуспішніших жінок України у сфері шоу-бізнесу також увійшли: Оля Полякова, Ната Жижченко (ONUKA), Тіна Кароль, Олена Кравець, солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, Катя Осадча, alyona alyona, Настя Каменських та Надя Дорофєєва.

  • Раніше Джамала презентувала україномовний трек "Вдячний" з майбутнього альбому "Мі", реліз якого запланований на 12 березня. Пісня разом з іншими синглами з нової платівки записувалася влітку 2020-го у Львові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil