Лайм

Леся Нікітюк вирішила зробити ефектне фото у купальнику, але зіркою Інстаграму все одно став Рафік

Собака телеведучої забрала всю увагу дописувачів

Леся Нікітюк вже готова до нового літнього сезону, про що свідчить її свіже фото в Інстаграм. На знімку телеведуча хвалиться чорним купальником та пружними сідницями.

Фотографія відразу привернула увагу дописувачів та зібрала понад 65 тисяч лайків, ось тільки їх зацікавила зовсім не фігура зірки, а її песик Рафік. На знімку собачка пильно дивиться на п'яту точку своєї господині, і це зробило його героєм кадру. "Фото на паспорт" - жартівливо підписала фото Леся.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)


"Замилувався", "Рафік отетерів", "Рафікові, мабуть, ракурс дуже навіть подобається", "А песель знає куди дивитися", "Рафік думав, що він вже все бачив, а ні ... ракурс вогонь", "Аж псина задивилася. Смішно", " Рафік в шоці від краси", - пишут коментатори.

Рафік - не тільки головний герой знімків Лесі Нікітюк, а й справжня зірка Інстаграму. У песика є свій мікроблог, за яким стежать понад 43 тисячі користувачів соцмережі.

Рафік Фото: instagram.com/rafik_official

До речі, на сторінці собачки теж опублікований знімок з сексуальною господинею, що правда з іншим підписом: "А ти така ззаду нічого".

  • Читайте також на theLime, як Лесю Нікітюк знову звинуватили у збільшенні губ. На цей раз мама телеведучої розставила всі крапки над "і" , але користувачі соцмереж вперто не хочуть вірити в їх історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця