Лайм

Після госпіталізації принца Філіпа королева Єлизавета II завела нових коргі

У Віндзорському замку з'явилися нові цуценята

Єлизавета II стала власницею двох нових цуценят коргі, які піднімають їй настрій у непростий період, пише The Sun. 94-річна королева знайшла у собаках розраду, поки її чоловік принц Філіп відновлюється після операції.

Фото: Daniel Stockman / Flickr

"Цуценята принесли в замок багато шуму і енергії, поки Філіп знаходиться у лікарні, - сказало виданню джерело. - Вони пробули там всього пару тижнів, але, як кажуть, всіх зачарували і вже зробили Віндзорський замок своїм домом".

Любов Єлизавети II до коргі добре відома, і нових цуценят вона отримала незабаром після того, як 99-річного Філіпа госпіталізували. Кажуть, що вона у захваті від додаткової компанії в період ізоляції.

Фото: Getty Images

З моменту коронації у 1952 році у королеви було більше 30 собак. Всі вони були або коргі, або доргі - метисами коргі і такси. У грудні 2020 року у Єлизавети II помер улюблений пес Вулкан, після чого у неї залишалася всього одна собака Кенді. Всі королівські собаки були нащадками Сьюзен - коргі, яку Єлизавета отримала в день свого 18-річчя.

Новина про щенят здивувала королівських шанувальників, оскільки королева припинила розведення коргі у 2018 році. Інсайдери вважали, що вона більше не захоче заводити нових собак.

  • Раніше королева Єлизавета поділилася враженнями після вакцинації від коронавірусу. Голова британського престолу запевнила, що це зовсім не боляче і не небезпечно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті