Лайм

Українські знаменитості вакцинувалися від ковіду у прямому ефірі

Задля привернення уваги до цієї теми

У прямому ефірі програми "Право на владу" телеканалу "1+1" українські знаменитості зробили щеплення індійською вакциною CoviShield.

На публічну вакцинацію від коронавірусу зважилися співачка Руслана Лижичко, шоумен Олександр Педан, спортсмен Сергій Конюшок та інші відомі особистості.


Руслана вважає вакцинацію кроком до скасування обмежень, в тому числі на проведення масових заходів. Співачка сумує по концертам з повними залами і вважає, що чим швидше українці отримають щеплення від ковіду, тим швидше повернуться до колишнього життя.

"Я, як відповідальний артист і музикант, хочу, щоб повернулися наші концерти. Скоро буде 30 років нашій незалежності, і ми захочемо зустрітися на концертах. Я мрію, щоб нам повернули нашу діяльність", - заявила співачка.

Руслана Лижичко Фото: facebook.com/ruslana.lyzhychko

Сергій Конюшок розповів, що перехворів на Covid-19, але не дивлячись на це, прийняв рішення зробити щеплення. Він вважає, що вакцинація дуже важлива для професійних спортсменів та для фітнес-ентузіастів.

Сергій Конюшок Фото: facebook.com/Сергій-Конюшок

Олександр Педан зізнався, що прийняв рішення вакцинуватися кілька днів тому. Телеведучий разом з дружиною стали в лист очікування на отримання щеплення, але потім шоумен отримав пропозицію зробити щеплення від коронавірусу онлайн.

"Я довго зважував, чи це правильно. Бо, звісно, краще, щоб цю вакцину отримали лікарі чи інші люди з групи ризику. Проте вирішив, що моє щеплення буде вкладом у розвінчування міфів, боротьбу з фейками і жовтими ЗМІ. Вакцинуватись треба - це моя позиція. Індійська вакцина безпечна - її визнав світ, я не знайшов у перевірених джерелах протилежного. І нам усім потрібно берегти себе та шанувати здоров‘я оточуючих", - написав шоумен в Instagram.

Олександр Педан Фото: instagram.com/pedanos

  • Тим часом українська телеведуча Лілія Ребрик захворіла на Covid-19 . Знаменитість відмовилася вести в соцмережах "щоденник хвороби", як це роблять багато її колег, оскільки почуває себе "не дуже".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа