Лайм

57-річний Ніколас Кейдж одружився на молодій обраниці - якою була таємна церемонія

Актор знову пов'язав себе узами шлюбу

57-річний голлівудський актор Ніколас Кейдж одружився на 26-річній японці Ріко Шибата. Для зірки кіно цей шлюб став п'ятим, а його молода обраниця під вінець пішла вперше.

Весілля пари відбулося ще 16 лютого, але про це стало відомо тільки зараз. Таємна церемонія пройшла в одному з готелів Лос-Анджелеса і була "маленькою та інтимною". "Це правда, і ми дуже щасливі", - сказав Кейдж виданню People.

Фото: The Wynn Hotel

Для торжества наречена вибрала японське весільне кімоно ручної роботи з міста Кіото, наречений постав у смокінгу дизайнера Tom Ford. Молодята обмінялися традиційними клятвами по католицьким та синтоістським звичаям. Після весілля Ріко взяла прізвище чоловіка.

Фото: The Wynn Hotel

Після церемонії подружжя вирушило відзначати свято у невеликій компанії рідних та друзів, в числі яких була екс-дружина актора Еліс Кім, з якою він залишився в хороших стосутнках, та їх 15-річний син Кал-Ел.

Фото: The Wynn Hotel

До зустрічі з Ріко Кейдж був одружений чотири рази. З попередньою дружиною Ерікою Койке актор розлучився у липні 2019 року - їх шлюб тривав лише 4 дні.

Перший шлюб з акторкою Патрісією Аркетт тривав 6 років. Другий раз Кейдж зіграв весілля з Лізою Марією Преслі, дочкою Елвіса Преслі, яка до цього була одружена з Майклом Джексоном. Пара розлучилася через 3 місяці після одруження. Третьою дружиною актора стала кореянка Еліс Кім, з якою він розлучився у 2016 році.

  • Памела Андерсон та її чоловік Ден Хейхерст дали перше інтерв'ю після таємного весілля у грудні. 53-річна зірка "Рятувальників Малібу" розповіла, що у них була красива й тиха весільна церемонія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil