Лайм

Екс-дружина Андрія Богдана, "зайка" та порноактриса: найяскравіші учасниці "Холостяка"

Дівчата намагалися вразити головного героя різними способами

На каналі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону шоу "Холостяк". Головний герой Михайло Залівако познайомився з усіма претендентками на його серце, щоб у кінці проекту сказати одній з них заповітні три слова.

Дівчата ефектно з'являлися перед 31-річним бізнесменом, намагаючись справити враження. Хтось дивував нарядом або подарунком, а хтось - професією. theLime зібрав фото найяскравіших учасниць, які запам'яталися глядачам найбільше.

Алла, 36 років

Алла - одна з найефектніших та впевнених у собі учасниць 11 сезону. Дівчина працює помічником керівника у будівельній фірмі. Крім того, Алла виховує 15-річну дочку. Про свою дитину учасниця розповіла відразу під час знайомства, показавши холостяку знімок своєї сім'ї.

Фото: instagram.com/egiptyanochka

Надін, 29 років

Однією з найяскравіших учасниць нового "Холостяка" стала Надін. Дівчина займається блогерством та є власницею маркетингової компанії. Надін вже брала участь у реаліті про стосунки, але зустріти кохання там не змогла. На цьому проекті дівчина сподівається, що Михайло стане саме тим чоловіком, з яким вона зможе створити сім'ю.

Фото: instagram.com/nadin5_

Юлія, 27 років

Одним з найбільш несподіваних стала поява Юлії. Дівчина прийшла на проект у костюмі зайця з величезною головою. У цьому плюшевому вбранні учасниця залишилася поки Михайло не покликав її на особисте спілкування. Герой був приємно здивований, коли побачив перед собою милу дівчину. Юля працює СММ-менеджером та мріє відкрити своє рекламне агентство.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Фото: канал СТБ

Анна, 22 роки

Запам'яталася глядачам й участниця на ім'я Анна. Яскрава, ефектна дівчина прийшла на проект з атрибутами лучниками, щоб розповісти про своє захоплення. Про учасницю також відомо, що вона працює у сфері ІТ та мріє стати мамою двох дітей.

Фото: канал СТБ

Аліса, 30 років

Бізнес-леді з Києва вразила Михайла своєю появою. Дівчина вирішила втілити казку "Аліса в країні чудес", і розставила безліч білих кроликів із зазначенням холостяку слідувати за ними. Участніца захоплюється кулінарією, сноубордом та любить поганяти на своєму новенькому BMW.

Фото: instagram.com/_ya_ne_tu_

Анна, 28 років

Анна - колишня дружина екс-глави Офісу президента Андрія Богдана. Політик зробив їй пропозицію через 3 місяці після знайомства, і вона відповіла згодою. Шлюб тривав лише півтора року. На першу вечірку дівчина приїхала на окремому авто, і холостяк відразу звернув увагу на запаморочливий розріз сукні, який підкреслював довгі ноги Ані. Дівчина працює в турагентстві і любить екстремальний відпочинок.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Анастасія, 24 роки

Серед учасниць 11 сезону виявилася дівчина, яка здивувала всіх своїм родом діяльності. Вона відома під псевдонімом Адель Асанте, який вибрала собі для роботи в порноіндустрії в якості актриси. Дівчина довгий час працювала як в Україні, так і в Європі. Настя не стала розповідати холостяку, чим вона займається, а лише вручила скриньку-головоломку.

Фото: instagram.com/adelasantyxx

Розалі, 23 роки

А цю учасницю холостяк побачив не вперше. Михайло давно знає дівчину, більш того, двоє колись уже спілкувалися. Розалі - співачка та модель. Із захоплень дівчини - графічний дизайн та гра на фортепіано.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)